Posts

Showing posts from January, 2011

kenapa...???

kenape musti malu...???
kenape musti tipu...???
kenape musti sombong...???
kenape musti hipokrit...???
kenape awal2 da pertahankn diri walaupn blom di tuduh pape..???
kenape xbole nk jd diri sndri pd setiap mse..???
dan.......







kenape aku xle tidooooo!!!???
aaaaaaarrrrrggggghhhhhh!!!!!

xde rezeki

Image
kwn2 sekg kecoh cte sal hasil tngkapan masing2..
aku duk sebok ngn kje je..
tp ble ade mse free..aku belek2 jgak mesin ksayangan aku ni..
y wt aku bengang dan kuciwanye,mse aku xblk kg air sg cntik je..mcm ikn dan udang y kwn2 aku bwk naik..
tp ble aku blk kg je,air sg keroh la,surut kuat la,air masam la..
aku da lme xtrun sg..sangap beb..puas jgak la ble dpt trun skjap mggu lpas..even xde rezeki aku nk bwk naik pape tngkapn..
akn ku repeat mggu dpn..gogo power rangers..;p

nak update blog!!

tititititititititi..tit...tit..tit..tititititititititt...tit...tit...



congratulation..your blog is now updated..




ekekekkekeke..:)

rempit..

Image
Da hmpir 4 thn rsenye aku xmerempit..
hr ahad mggu lpas aku pg le mlawat kwn2 serempitan dolu2..
sje rse rndu kt dorg..aku tgk bnyk kmajuan da dorg ni...bngkel pn mkin bosar da skng..brg2 komplit..sume ade..
ble aku jejak je kaki lam bengkel keramat 2...nostalgia beb..







 ade lg mto trek main support race MOTOGP. n mto sprint y aku bikin siang mlm n aku sndri joki..
bnyk kenangan mto2 2 beb..krane mto 2 la telor aku nyaris pecah...ekekekekke
pape pn..jgn merempit d jalanan..lau xpuas ht..race kt trek laa!!!

lapor..

Image
walaupn td aku da blasah nasi 2 pinggan..tp prut aku tetap lapor..jom mkn???



buuuuurrrrrrpppppp.....oooppss....sori..ekekkekkekeke

soljer of fortun..

2 org bdk kemboja tgh plaster dinding blik sewa bru pkngah aku..aku pn dtg le mnyebok..
aku:pendek,ka pndai pasang syiling kapor dok?? pendek:bole..tp xde alat.. aku:aok nok alat guane 2? pendek:mse aku kt kg dulu aku msuk komunis..ade 1 kawasan besar sblh kg aku..aku tukang bwk snapang je..die pnye plulu besar..snapang die kecikkk je..mse 2 aku nk makan pn susoh..aku pakat seludup guni je..isi dlm krete lembu..die pnye tuan tanoh ikot blakang aje..lepas tu sorg kne tembok...pooomm!!abih die pnye kepale..tiggai mulut aje..aku rse kne tepat dekat mke die..aku tgk aje..aku pg dekat..tgk aje le..aku kalau bab perang ni da lalu da..tp pluru die xkuat..kite xtkot pn..haa..tpnye kalau bom itu periuk api bole putus kaki woo...musti putus pnye..mse itu perang vietnam..aku da lalu da..perang thailand..aku ade sane..die ade 2 komunis itu..1 komunis biase..1 lg komunis anak raja pnye..mse itu die org perang..entah mne dtg pluru..aku pn xtau..sdar2 jtuh aje..xde binyi..!!..ini rokok rse strawberi pny…

jandaku..

kemeja kotak2,bertopi meet uncle usin,spek mte htam dan bersluar yenki..
2 la imej aku mse aku bru smpai kt umah pkngah aku..bju rye 2 beb..dress up mcm artis..tp bwk moto kapcai je..ekekekekeke..
2,3 hr aku lepak je..mkn tanggung berok cangkung..skli skale aku g mncing kt kuala phg..dpt le pari sekor..ikn duri xpyh ckp le..mmg bole wt stok mkn sthn..lpas 2,3 hr..jd plak 5,6 hr..ekekeke..aku da mkin bosan da..aku pk aku nk aktvt mlm plak..aku pn jd le musang janggut sejempot..mlm2 kluar lepak kdai mkn..niat aku nk wt bedo'oh ngn org2 tue y duk lepak skli kt kdai 2..tp lepak pnye lepak,xde sorg pn y sporting mcm org2 tue kt kg aku dolu2..org tue2 kt kg aku pntang d tgur..kasi tjuk je..kompom pnjang lebar dorg cte..aku ske dgr org2 tue bceloteh...mmg xkering gusi beb..tp kt bndar pkn ni xde y mcm 2..or mybe aku lom jmpe lg kot..xtau le..
aku pn mkin bosan le ble idea aku 2 xmnjd..tgh aku tmnung sorg2 2,aku tpndang 1 pmndangn y wt aku tbe2 syok sndri..ahaks..aweks...!!cun beb..body l…

kembang terhalang

aku ensem??hahahahaha...bole le tahan....tbe2 aku jd kembang semangkuk... "awk..jom la kapel..kte cbe la dlu k??mne la tau kte ade jodoh..?" cm 2 le lbh kurang ayat mnah 2 kasi kt aku smlm..tkjut babun aku mndngornye.. aku knl aweks ni lam club slumbe y aku cte dolu 2..die dgn slumbenye mluahkn perasaan die y suda ptus centa 2 kt lam club pnye chat..die nk tnye pndapat sume mmbe sal bkas bf die 2..ptut ke die kontiniu ngn bkas bf die 2.. ktorg lyn le die..smbil2 2 ade le y wt lawak bodo..ade jgak y duk ngate n ngutuk die..kcoh beb chat mlm 2.. aku ksian gk kt die..so,aku kasi le advise ckit2 kt die..nsib baik pngalamn aku ni luas gk le dlm hal2 centa ni..ekekekeke..tp slang sli le ngn ktukkn ckit..jge standard le beb lam club 2..nnt dorg cop aku mat jiwe2 plak kn??..kre bole thn gk le aku bg advise 2..die pn cm telan bulat2 je pe y aku ckp...bkas bf die 2 criminal..die ckp da bnyk kli die tlg jamin kuar dr lokap..hampeh pnye laki..org da syg gle 2..last2 aku suh die campak je mam…

aaiiyyaakkk...!!

25 thn y lalu..
ye...25 thn aku jd anak sdre durhake..mse umo 13 aku mai uma pkngah aku utk mntak duit je..
"pkngah nk rm50..nk wt tmbang g seremban..nk brye uma kwn abg ijam..bole pkngah?"
slumbe gaban je aku mntak duit ngn org tue 2..pd hal aku xpnh dtg brye pn uma die..ekekekekeke..
tp slh aboh aku jgak xbwk aku g brye..
skng aku duk ngn pkngah aku..
mle2 aku mai tlg2 wt cendawan tuk 2pupu aku 2..hampeh pnye 2pupu..nk bisnes le kononnye..modal cipot..
sib baik le ade 2pupu ko y hdung mncung ni..aku mmg xbkre ngn spe2 pn..y pnting org 2 xwt hal ngn aku..
aduuuus...!!skit pggang aku ni dok bancuh habuk kayu 2..pnye le bsungguh2 nk tlg..yele..lau xbsungguh mne nk siap 3000ribu bongkah cendawan 2..sbln beb aku wt bnde alah 2..naik lemau da bontot aku dok peking habuk..
pas2 hr rye pn mnjelme..sdang asyik bsuke-suki d hr rye y mulie..aku pn tpk.."smpai ble aku nk kje kdai mkn?"
so,aku pn cll le pkngah aku..wt mke xmlu tnye sal cendawan..konon..ekekekeke..
tbe2..xpyh …

aweks cubby..

Kuciwa...tp lh cr lain lg..aku kn ensem..poyo lak..pk positif  beb..
aku bru je bkak akaun popular ni..mse mle2 aku bkak 2 berduyung2 tiba kengkawan add aku.. smpaikn kengkawan lme aku tkjut berok..sume tnye aku.."wei,femesnye ko??bru je wt akaun da bjute org add??"cm 2 le lbh kuren ayat dorg..tp 2 sume hangat2 taik ayam je..2,3 mggu pas 2 da xde da org y nk add aku..hampeh..!!jtuh saham aku..aku pn mle le meng ADD plak..oleh kerane aku ni gatai,aku add aweks2 je.. y laki2 xmain le beb..buang karan je..tp ade le jgak kengkawan lme aku jmpe 2 aku add le..but mostly y aku cr sume gurl la..add pnye add..xsedar lak aku y akaun aku 2 pnoh ngn gurl je..smpai ade komen dr sorg gurl 2."xle!u ni pncinte wanita.."ahaks..aku mne sdar..lntak r nk ckp pe pn..aku pnye ske la.. pnh jgak aku terjmpe akaun gurl2 y seksis2..mak aih..tergugat gk iman d dade ni..da la xbrpe nk beriman..lau ikutkn ht nk je aku add dorg 2..tp nk wt pe??abis kuat pn lh tgk dorg telanjang je...aaarrrggh!!buan…