Thursday, January 27, 2011

kenapa...???

kenape musti malu...???
kenape musti tipu...???
kenape musti sombong...???
kenape musti hipokrit...???
kenape awal2 da pertahankn diri walaupn blom di tuduh pape..???
kenape xbole nk jd diri sndri pd setiap mse..???
dan.......







kenape aku xle tidooooo!!!???
aaaaaaarrrrrggggghhhhhh!!!!!

Wednesday, January 26, 2011

xde rezeki

kwn2 sekg kecoh cte sal hasil tngkapan masing2..
aku duk sebok ngn kje je..
tp ble ade mse free..aku belek2 jgak mesin ksayangan aku ni..
y wt aku bengang dan kuciwanye,mse aku xblk kg air sg cntik je..mcm ikn dan udang y kwn2 aku bwk naik..
tp ble aku blk kg je,air sg keroh la,surut kuat la,air masam la..
aku da lme xtrun sg..sangap beb..puas jgak la ble dpt trun skjap mggu lpas..even xde rezeki aku nk bwk naik pape tngkapn..
akn ku repeat mggu dpn..gogo power rangers..;p

Friday, January 21, 2011

nak update blog!!

tititititititititi..tit...tit..tit..tititititititititt...tit...tit...




congratulation..your blog is now updated..





ekekekkekeke..:)

Tuesday, January 18, 2011

rempit..

Da hmpir 4 thn rsenye aku xmerempit..
hr ahad mggu lpas aku pg le mlawat kwn2 serempitan dolu2..
sje rse rndu kt dorg..aku tgk bnyk kmajuan da dorg ni...bngkel pn mkin bosar da skng..brg2 komplit..sume ade..
ble aku jejak je kaki lam bengkel keramat 2...nostalgia beb..







 ade lg mto trek main support race MOTOGP. n mto sprint y aku bikin siang mlm n aku sndri joki..
bnyk kenangan mto2 2 beb..krane mto 2 la telor aku nyaris pecah...ekekekekke
pape pn..jgn merempit d jalanan..lau xpuas ht..race kt trek laa!!!

lapor..

walaupn td aku da blasah nasi 2 pinggan..tp prut aku tetap lapor..
jom mkn???




buuuuurrrrrrpppppp.....oooppss....sori..ekekkekkekeke

Wednesday, January 12, 2011

soljer of fortun..

2 org bdk kemboja tgh plaster dinding blik sewa bru pkngah aku..
aku pn dtg le mnyebok..

aku:pendek,ka pndai pasang syiling kapor dok??
pendek:bole..tp xde alat..
aku:aok nok alat guane 2?
pendek:mse aku kt kg dulu aku msuk komunis..ade 1 kawasan besar sblh kg aku..aku tukang bwk snapang je..die pnye plulu besar..snapang die kecikkk je..mse 2 aku nk makan pn susoh..aku pakat seludup guni je..isi dlm krete lembu..die pnye tuan tanoh ikot blakang aje..lepas tu sorg kne tembok...pooomm!!abih die pnye kepale..tiggai mulut aje..aku rse kne tepat dekat mke die..aku tgk aje..aku pg dekat..tgk aje le..aku kalau bab perang ni da lalu da..tp pluru die xkuat..kite xtkot pn..haa..tpnye kalau bom itu periuk api bole putus kaki woo...musti putus pnye..mse itu perang vietnam..aku da lalu da..perang thailand..aku ade sane..die ade 2 komunis itu..1 komunis biase..1 lg komunis anak raja pnye..mse itu die org perang..entah mne dtg pluru..aku pn xtau..sdar2 jtuh aje..xde binyi..!!..ini rokok rse strawberi pnye..anak aku ske..die taruk same garam kicap...pndai itu bdk..kecikk...lg tu...ha..ha..ha..
aku:oooww...

@%@#&$(^$^@$^@*$...xphm se habok..

Saturday, January 8, 2011

jandaku..

kemeja kotak2,bertopi meet uncle usin,spek mte htam dan bersluar yenki..
2 la imej aku mse aku bru smpai kt umah pkngah aku..bju rye 2 beb..dress up mcm artis..tp bwk moto kapcai je..ekekekekeke..
2,3 hr aku lepak je..mkn tanggung berok cangkung..skli skale aku g mncing kt kuala phg..dpt le pari sekor..ikn duri xpyh ckp le..mmg bole wt stok mkn sthn..lpas 2,3 hr..jd plak 5,6 hr..ekekeke..aku da mkin bosan da..aku pk aku nk aktvt mlm plak..aku pn jd le musang janggut sejempot..mlm2 kluar lepak kdai mkn..niat aku nk wt bedo'oh ngn org2 tue y duk lepak skli kt kdai 2..tp lepak pnye lepak,xde sorg pn y sporting mcm org2 tue kt kg aku dolu2..org tue2 kt kg aku pntang d tgur..kasi tjuk je..kompom pnjang lebar dorg cte..aku ske dgr org2 tue bceloteh...mmg xkering gusi beb..tp kt bndar pkn ni xde y mcm 2..or mybe aku lom jmpe lg kot..xtau le..
aku pn mkin bosan le ble idea aku 2 xmnjd..tgh aku tmnung sorg2 2,aku tpndang 1 pmndangn y wt aku tbe2 syok sndri..ahaks..aweks...!!cun beb..body lentik..bulu mte pn lentik..leher jinjang..hdung mncung seludang..betis bagai bunting padi..peeerrhhhgg!!aku pn xprasan y mlut aku tlopong tgk aweks 2..tbe2 awek 2 tgk aku..mgkin die prasan aku duk pndang die je..mse die pndang aku 2,mte die kelip2..nk meleleh air liur aku tgk bulu mte die beb..die snyum kt aku,aku snyum le kt die blk..ahaks..pas2 die blah..adus..kuciwa..
puas aku cr die smpai teleng2 kple aku ni..tbe2 die dtg blk..rpenye die kje kt kdai mkn y aku lpak 2..aku pn gne le taktik lme..aku lambai kt die..die dtg beb..sbab aku suh die kre..ekekeke..mse die tgh kre mknan n air y aku mnum 2..aku pn jual mnyk le..tnye nme spe?tggl d mne?da lme ke kje kt sini?mcm2 le aku tnye..die plak mlyn je..pe lg..naik tocang le aku..tgh syok aku sembang ngn awek 2..ade plak pokcik n mokcik ni nk oder mkn..potong btl le..aku xtggu da..aku pn blah je dr kdai 2..
esoknye aku dtg lg..yeesss!!!kdai 2 xrmai org..cme aku n 2 org mnah indon kje kilang je y lepak kt kdai 2..aku pn pggl le awek 2.."ermm...sy nk bli air nescafe tarik,nasi goreng ayam kunyit,smbal belacan dgn air suam.."awek 2 snyum je aku wt lawak poyo cm 2..ekekekeke..lbh kurang 20mnit die dtg bwk mknan y aku oder td 2...aku ajak die mkn skli..die ckp die da mkn..so,aku mntak le die tlg tman aku mkn..die on je...die duk kt dpn aku..smbil aku mkn 2 aku borak2 le ngn die..lme jgak le ktorg borak..tah pe y aku merepek mse 2 aku pn xingat da..tp die cm ske je borak ngn aku..begtu le jgak pd hr2 y berikutnye..
1 mlm 2,pkngah aku ckp kt aku.."mlm ni kte g kuantan ngn anjang.."anjang 2 kwn pkngah aku..da tue kerepot,tp gatai mngalahkn keladi lg...dorg ade projek baik pnye mlm 2..dorg pg ktn sbab nk lepak klab dngdut..anjang pnye plan le 2..pkngah aku ske melayan je..tp knpe aku pn tlibat dlm itu cerita??rpenye pkngah aku nk aku ikut 2 sbab die tkot anjang msuk klab dngdut 2 lme2..lau aku ade,anjang sgan le nk msuk..ahaks..bijak2..aku y jd mngse..xdpt nk jmpe chenta htku mlm 2...
ku sangkakn panas d tgh hr,rpenye hjn smpai ke mlm..tiap2 mlm plak si anjang 2 nk pg ktn..die kne ekor rpenye..so,joli sakan le die..hampeh pnye org tue..7 mlm smggu aku lepak ktn..ht aku da xtnteram da..kple dok mikir kt chenta ht je..naik hangin aku kt org tue gatai 2..lau aku lh msuk dan bgoyang gerudi skli xpe jgak..ni jd bai jaga je kt luar klab 2..sgan le kt pkngah aku..die pn xmsuk..die jd dreba,aku jd bai jaga..org tue kerepot  y si bongkok 3 tu jgak y syok goyang gerudi..hampeh..!!
smggu y hampeh 2 pn blalu..aku da xsbar nk pg kdai chenta aku 2..mlm 2 aku siap pkai perfume lg..mau kasi terangkat pnye..ekekekeke..aku tonggang kapcai aku lju2 mlm 2..xsbar sesgt nk jmpe awek 2..ble aku smpai je aku duk kt meja y slalu aku duk...mmg mje 2 je y aku duk..xnh ag duk mje lain..meja 2 plak cm tau2 je aku nk dtg..ahaks..aku tggu le aweks 2 kluar..tp mlm 2 aku tggu lme sesgt plak..awek 2 xkluar2..tbe2 dtg sorg mamat 2.."ye bang?mnum ape??"aku wt2 le tkjut.."eh?org lain plak ke?y pompuan hr 2 mne?"mamat 2 kte awek 2 da benti kje..adusss!!!kuciwanye aku rse mse 2..da le aku xmntak num hp lg..uma pn aku xtau kt mne..adoi..mlm 2 aku mnum teh tarik je..xslere nk mkn..ekekekke
soknye pg2 lg aku da bgn..tah buang tabiat ape aku hr 2 bgn pg2..ayam pn tgh duk kumur2 tekak lg..pas mndi,bsuh bju.jmur bju,aku panas enjin kapcai aku..smbil 2 aku siap2 le nk kuar pg breakfast..aku pusing2 kt kdai baru sblh petronas..aku tgk cm meriah je kdai 2..aku pn singgah le..aku park kapcai aku dpn kdai..pas2 aku duk mje hjung tp longkang..snang aku nk jentik puntung keretek aku nnt..kdang2 kdai mkn ni xsdiekn ash tray..lme gk aku tggu weter dtg amik oder..lam perut aku ni da mcm org men sistem audio da..tp aku phm beb..org rmai..xckup tgn le 2..mse aku kje kdai mkn dulu pn cm 2 gk..pnt beb..tp kdang2 kasteme ni ade y xphm bahase..dok pk perot die je..pnt lelah org xpk..aku sronok sesgt ble bce berite org kne simbah air panas kt kelantan 2..pdn mke ko..samseng le sgt..ekekekekeke
lbh kurang 35 mnit aku tggu..aku da mngelamun tah kmne da..mklum le pg2 kn..tbe2 aku dgr suare y mcm pernah aku dgr d mlm hr..ble aku toleh je..yess!!chenta htku rpenye..die kje kt kdai 2 plak..tbe2 aku jd cergas..rse nk blari maraton 5000km..die snyum kt aku..aku bls n tnye knpe tkar tmpt kje?die ckp mlm nnt cte..skng bz..aku jd heran plak..mlm?pas2 teh tarik n roti telor aku pn smpai..aku mkn xpndang spe2 da..lapor beb..aku rse aku xkunyah da roti 2..main telan je..tguk teh tarik smpai stgh gelas,muncung pn berasap..lega na..abis sepuntung..aku pn blah..blk uma tgk tb pas2 lelap..sedar2 mkngah aku kjut suh mkn tgh hr..pas mkn aku mndi pas2 kuar g kuala phg..mncing..mne le tau kot2 ade rezki anak2..ekekekeke
ptg 2 aku blk dgn 300gram sotong n 2 ekor ikn selar kuning y aku bli kt eng hong..hampeh..sekor pn xdpt..maafkn abah ye anak2..nmpknye xde rezki korg hr ni..ekekekeke
smpai je kt uma,aku kmas2 brg pncing aku..tbe2 aku tringat chenta aku ckp.."mlm nnt cte"..mcm mne die nk cte kt aku?tgh aku syok dok lyn filing kt dpn uma 2,tbe2..pin!!..pin!!..alamak..awek 2 tau aku stay kt uma pkngah aku rpenye..die dtg naik moto yamaha ss..park btl2 dpn uma..tesengih2 cm bdk sindrom pn ade aku tgk..aku pg dkat die..die ckp kt aku.."mlm nnt awk dtg kdai ye??sye kje mlm ni.."pas2 die blah..xsmpat aku nk ckp pape..
so,mlm 2 aku pg le kdai die..tp aku pg dgn mmbe aku..sebok lak mmbe aku 2 nk ikot..time org nk dating 2 le die nk ikot..adoi..mcm bese le..chenta aku dtg amik oder..pas oder smpai aku kedarah le ngn mmbe aku 2..pas2 awek 2 dtg..die duk kt sblh aku..adoi..mcm bini plak tggu laki mkn..ekekekeke..aku tnye le die sal pkre y die nk cte 2..die ckp die tkar kje sbab gji kt kdai lme 2 ckit..2 je??hampeh..aku ingat pnjang sgt ctenye..tp die ckp die ade pkre lain nk cte kt aku..aku stop mkn..bdebar2 jntung aku..aku tnye die.."ape bnde 2??"dgn slumbenye die ckp kt aku.."y sbnanye sye ske kt awk.."besembur nasi dr mlut kwn aku ble dgr pngakuan ikhlas die 2..aku lak tsipu2 malu..malu gle beb..dpn kwn aku lak 2..kompom blk nnt kne ktuk kaw..tp lam malu2 2 aku hepi sesgt..aku xbtpuk sblh tgn..tp blum puas aku nk nikmati saat hepi aku tu..die smbung lg cte..die ckp.."tp sy ni istri org..mksud sy hr ni sy msih lg istri org..tp esok sy akn jd JANDA org.."skli lg nsi lam mlut mmbe aku bersembur..knyang le kucing dpt mkn nasi goreng pataya mlm 2..aku lak jd kelu..perasaan aku mse 2 mcm jig saw puzzle y slme ni sgt2 susa aku nk cntum,tp ble tggl 2keping je lg nk siap,tbe2 jtuh bkcai..kuciwa beb..mlm 2 aku xckp sptah pktaan pn..cme dgr je awek 2 cte psl kisah hdup die..mmbe aku le y dok mlyn..pntang dgr JANDA..lju je ko lyn..hampeh pnye mmbe..

Friday, January 7, 2011

kembang terhalang

aku ensem??hahahahaha...bole le tahan....
tbe2 aku jd kembang semangkuk...
"awk..jom la kapel..kte cbe la dlu k??mne la tau kte ade jodoh..?"
cm 2 le lbh kurang ayat mnah 2 kasi kt aku smlm..tkjut babun aku mndngornye..
aku knl aweks ni lam club slumbe y aku cte dolu 2..die dgn slumbenye mluahkn perasaan die y suda ptus centa 2 kt lam club pnye chat..die nk tnye pndapat sume mmbe sal bkas bf die 2..ptut ke die kontiniu ngn bkas bf die 2..
ktorg lyn le die..smbil2 2 ade le y wt lawak bodo..ade jgak y duk ngate n ngutuk die..kcoh beb chat mlm 2..
aku ksian gk kt die..so,aku kasi le advise ckit2 kt die..nsib baik pngalamn aku ni luas gk le dlm hal2 centa ni..ekekekeke..tp slang sli le ngn ktukkn ckit..jge standard le beb lam club 2..nnt dorg cop aku mat jiwe2 plak kn??..kre bole thn gk le aku bg advise 2..die pn cm telan bulat2 je pe y aku ckp...bkas bf die 2 criminal..die ckp da bnyk kli die tlg jamin kuar dr lokap..hampeh pnye laki..org da syg gle 2..last2 aku suh die campak je mamat 2 ke laut..biar die mampos..mle2 die xnk..syg sesgt ktenye..aku pn kasi ayat power le..tp bkn ayat mngejas le..aku kasi ayat panas tlinge pnye..last2 die ikut ckp aku..hlang le srabut chat kt club mlm 2..
1 hr 2..aku on9 le..tbe2 die tgur aku.."oii.."aku pn bls le.."oii jgak.."die ckp aku smbong..hampeh pnye pompuan..pd hal aku mmg xnk lyn die pn..ekekekeke..bkn pe beb,lau d lyn t x abis2 nk jiwang..adoi..
tp hr 2 aku lyn le jgak..sbab org da ckp aku smbong kn??kne le slmtkn keadaan..
lyn pnye lyn..die cm da syok kt aku..die siap mntak num hp aku ag..mle2 aku xnk kasi beb..mcm2 alasan aku bg..pnye le bsngguh aku xnk kasi..aku siap ckp y aku ni ade sawan..ekekekekeke..
tp slumbe je die ckp.."aku xkisah la wei..aku just nk kwn ngn ko je..xsalah kn?"
serbe slh lak aku rse..oleh krne aku ni lmbut ht,aku ksi le num hp aku 2 kt die..pas2 die miss kol aku..aku save gk num die..ne le tau tbe2 die kol..nnt die trase plak lau aku xknl die kn??tp rpenye die xkol2 pn..senyap trus..
smlm..aku tbe2 tlupe y aku pnh kasi num hp kt org..so aku on9 le..aku ace cbe try tes tnye kt minah jiwe 2..sib aku baik..mmg mnah 2 le y dpt num hp aku..lau sib xbaik..malu le mke aku dok thegeh2 tnye kt sume org sal num hp aku 2..aku tnye le mnah 2.."sal ko xkol aku pn?ko ckp nk jiwang2 ngn aku??"sje je wt poyo ckit..ekekekeke..slumbe je die ckp y die xsave pn num aku 2..adus..tbe2 je aku prasan..lau org kg aku ckp.."selebe"..aku pn borak2 kosong le ngn die..tp ble msuk je bab centa2..die da naik sawan da..rpe2nye tgh dok chat 2 die plak dok usha gmbar2 aku kt aku pnye profile..die naik sawan..tbe2 die ajak aku kapel..
die ckp die da syok kt aku just dgn tgk gmbar2 aku je..ade ke ptot??knl pn blom ag..nk kapel??aku mati2 xnk trime die..da la gmoks..mke cm bola keranjang je..ekekekekeke..sodap mlut jo..aku ckp le kt die y aku mmg xde aweks ag..tp aku xnk kapel ngn org y jauh..nnt susa nk plok cium..ahaks..die ckp die xkisa..die lh luangkn mse tuk aku..adus..mati kite...aku bg alasan lg..aku ckp aku ni jahat,playboy dan bermcm2 lag le y buruk2..tp slumbe je die nk kt aku jgak..yele..sblm ni pn bkas bf die 2 criminal kn??last2 aku bg ayat mati..aku ckp aku xnk die..haa..kn senang lau ckp awal2..ekekekeke..jge ht beb..die pn mrajuk le..
die ckp die sdar dr y die xlawa,gemok n xsesuai ngn aku..lam ht aku,sedor pn ko ye??ekekekekeke..
tp kesian lak kt die..btl2 desperet agaknye 2..dahage ksh syg..akummbebel le n ckp kt die,"kte kwn je le ye awk??"pas2 die bls.."k"..aih!!mnyirap darah aku..aku mmbebel 18km sejam die bole bls "k"???xpe le..org tgh kuciwa..pas2 die trus snyap..xbls da..aku pn mls le nk srabotkn kple ag..so,aku pn amik gelas,taruk gule,taruk kopi cap tupai,air panas,kacau2,hirup ckit,amik biskut kering,pusing,jilat,celup dan mkn..ekekekekeke

aaiiyyaakkk...!!

25 thn y lalu..
ye...25 thn aku jd anak sdre durhake..mse umo 13 aku mai uma pkngah aku utk mntak duit je..
"pkngah nk rm50..nk wt tmbang g seremban..nk brye uma kwn abg ijam..bole pkngah?"
slumbe gaban je aku mntak duit ngn org tue 2..pd hal aku xpnh dtg brye pn uma die..ekekekekeke..
tp slh aboh aku jgak xbwk aku g brye..
skng aku duk ngn pkngah aku..
mle2 aku mai tlg2 wt cendawan tuk 2pupu aku 2..hampeh pnye 2pupu..nk bisnes le kononnye..modal cipot..
sib baik le ade 2pupu ko y hdung mncung ni..aku mmg xbkre ngn spe2 pn..y pnting org 2 xwt hal ngn aku..
aduuuus...!!skit pggang aku ni dok bancuh habuk kayu 2..pnye le bsungguh2 nk tlg..yele..lau xbsungguh mne nk siap 3000ribu bongkah cendawan 2..sbln beb aku wt bnde alah 2..naik lemau da bontot aku dok peking habuk..
pas2 hr rye pn mnjelme..sdang asyik bsuke-suki d hr rye y mulie..aku pn tpk.."smpai ble aku nk kje kdai mkn?"
so,aku pn cll le pkngah aku..wt mke xmlu tnye sal cendawan..konon..ekekekeke..
tbe2..xpyh aku bg hint..pkngah aku lak y offer kje ngn die..terkinje2 le aku mse 2..sronok le beb dpt kje y better dr kdai mkn 2..
mlm 2 aku peking2 le kain bju mne y ptut..sib baik da moden..lau x pkai kain batik mak aku le bngkus bju aku 2..ekekekekke..pg soknye aku stat mto kapcai aku y da d upgradekn kelajuannye 2 dgn semangat y bkobar2 smpai den pn xtau cm mne nk koba lg dh..25mnit je aku smpai beb..laju kapcai aku 2..ekekekke..
y besnye mse aku smpai 2 ade sorg aweks sambut aku..bole le tahan..tp bak kte kwn aku,"cempedak nangke,dr xdak baik ade"..ekekekeke..aku pn tnye le die..kmne pgnye tuan tanah ni?die senyum je..ade respon..ahaks..tbe2 pkngah aku smpai..bru blk punchcard..hampeh tol..potong stim tol org tue ni..
tp nasib baik jgk die smpai awal..lau x malu mke aku terejas bini org..rpenye aweks 2 bini kpd penyewa blik kt c2..fuuhh...lega na..lau x mampuih aku..gpn mnah 2 xlawa mne pn..sje je aku nk main2 mse 2..ahaks..sempat lg..mlm 2 aku knl2 le ngn laki mnah 2..mude lg rpenye dorg 2..bru 20,21thn cm 2 le lau xslh le..aku pn da lpe..laki die 2 org brunei..ckp pn cm pelat2..aku pn xtau pelat cmne..die bru nk cri kje ktenye..bini die kje kt taska sblh uma ni je..tp hr2 aku tgk bini die duk memerap je lam blik??kje natang ape cm 2??sembang jgak bdk ni..
1 hr tu die bwk krete bruk die..snang nk pg kje ktenye..smpai je kt uma,dgn pnuh bgyenye die kluar dr krete 2..mcm bwk mesedis plak aku tgk..dgn spek mte htam,jeket ala2 adam lambert dan bersluar yenki..nk glak guling2 je aku rse..tp aku tahan je le..siap ade turbo timer ag 2..krete buruk je..enjin standard..ekzos besi le..xkn ekzos buluh kot...5 mnit beb bru mati enjin krete die..nk je aku sound sbab memekak je ptg2 hr 2..tp aku sabor..mmber aku da glak guling2 da kt lam stor..hampeh pnye mmber..
nk dkat maghrib 2 die kuar blik ngn wife die..mcm artis beb dressup..nk p mkn ktenye..wife die msuk lam krete dlu..die borak ngn kwn aku lg..tah pe kwn aku tnye die sal krete bruk die 2..die pn tpinge2 je aku tgk..
sudah borak 2 die pn stat le krete die 2..cheeeeeheeeettt...ceeeeehhheeeett..skli xhdop da..aku nk glak da..ksian lak tgk die..aku pn oferkn dri nk tolak kasi hdop krete die 2..tp kwn aku sruh die bkak but..nk tgk plug ktenye..die pn bkak le..pas cek bnde2 y ptut..kwn aku sruh die stat..cccchhheeeeeehheeettt....brrooommmmm!!!skli je beb..dgn mke bnggenye kwn aku ttup but krete die..tbe2 die ckp kt kwn aku.."eh,trime kasih la tlg repair krete ni..kalau nk harapkn AWOK dh x hidop la jwbnye.."aku ngn kwn aku terkejut,terpinge2,naik baran,rse nk hempok je kple mamat 2 ngn kayu..ade ke ckp cm 2?tp split seccond aku tbe terphm ape y die ckp 2..rpe2nye d tmpt die "AWOK" 2 saya..d tmpt aku ni plak "AWOK" 2 engkau..tp malangnye kwn aku still xphm n still hangin 1 bdn..bodo pnye kwn..2 la dulu mak sruh skola ko g monteng lam kebun getah..ekekekekkeke

aweks cubby..

Kuciwa...tp lh cr lain lg..aku kn ensem..poyo lak..pk positif  beb..

aku bru je bkak akaun popular ni..mse mle2 aku bkak 2 berduyung2 tiba kengkawan add aku..
smpaikn kengkawan lme aku tkjut berok..sume tnye aku.."wei,femesnye ko??bru je wt akaun da bjute org add??"cm 2 le lbh kuren ayat dorg..tp 2 sume hangat2 taik ayam je..2,3 mggu pas 2 da xde da org y nk add aku..hampeh..!!jtuh saham aku..aku pn mle le meng ADD plak..oleh kerane aku ni gatai,aku add aweks2 je..
y laki2 xmain le beb..buang karan je..tp ade le jgak kengkawan lme aku jmpe 2 aku add le..but mostly y aku cr sume gurl la..add pnye add..xsedar lak aku y akaun aku 2 pnoh ngn gurl je..smpai ade komen dr sorg gurl 2."xle!u ni pncinte wanita.."ahaks..aku mne sdar..lntak r nk ckp pe pn..aku pnye ske la..
pnh jgak aku terjmpe akaun gurl2 y seksis2..mak aih..tergugat gk iman d dade ni..da la xbrpe nk beriman..lau ikutkn ht nk je aku add dorg 2..tp nk wt pe??abis kuat pn lh tgk dorg telanjang je...aaarrrggh!!buang mase..
nnt sume org pk bkn2 lak sal aku..
dh lme2 aku lyn laman 2,jmpe le ngn sorg awek ni..peerrhh!!cair beb lau lu tgk die..cun melecun..
aku try jgak ejas die..die lyn beb..ade can ni aku ckp..(lam ht le)ejas pnye ejas..1 hr 2 die add aku msuk club die..club lam laman 2 jgak la..aku pn xnk le hampekn die kn..nnt melepas le can aku nk ejas die..
aku pn layan le..kasi gempak habis..tbe2 aku jd femes lak lam club 2..aku pn xtau le knpe..
pd hal aku bnyk merepek je lam club 2..wt lawak2 bodo ade le..tp dorg anggap aku ni hebat lak..xphm aku.dunia2..bnde2 y merepek-repek 2 le y d cari..tp dr sudut positifnye lak,ok gk club 2..tgh tensen2 kje,spe2 y rse cm nk gigit telinge bos 2,bole le join..sebab kt club 2 bole ckp pe sje..sume ahli2 die sengal2..kdang2 aku pn glak terguling2 sorg2 lam blik ni..ahaks..
haaa...beblk kpd awek td..peeerhh...!!mantop body die beb..tp lme2 aku knl die 2,aku prasan cm die nk amik ksempatan lak..die ingat aku bodo ke pe??ahaks..die pnye mngadu masalah peeerrhh...spe xthan godaan mmg licin le dompet korg..tbe2 lh ngadu sal hutang rm5000 kt aku..bkn aku tnye pn..tbe2 je beb..nmpk sgt nk cukur bulu dompet kulit beruang aku ni..taik pnye awek..mke je lawa..prangai hampeh..panas baran siot..
aku ni da le baran jgak..taik kucing tol..kuciwa suda aku rse..nasib baik le aku lom jmpe die lg..ade ke ptot die ajak aku y xbrpe nk beriman ni discus tntang agame??die aku xtau le beriman kuat ke x..tp dr fotonye cm lbh kuren aku je..ekekekke..
die ajak aku debat sal agama..takot aku..nnt silap2 aku lak y murtat..xnk aku..tp aku ckp elok2 le kt die..aku xnk keruhkn perhubungn aku ngn die..tbe2 die naik hangin lak..adus...aku pn hangin jgak le..tp aku kontrol..kwn2 xmo gdo2..die tduh aku ckp die bwk ajaran sesat..adoiyai...jgn le buat saye mcm ni..aku just xnk discus hal agama 2..die lh salah phm lak..
pas2 dgn slumbenye die blok aku..ptus le hbungan aku ngn die..
tp aku usha jgak die lam club 2..nmpk cm still bmnat kt aku lg 2..ahaks..
ade cannnnn!!