Posts

Showing posts from May, 2012

.....

Love hurts so bad..:(

Location : Taman Mentiga, 26600 Pekan, Pahang,
Posted via Blogaway

Cik misi..

Assalammualaikum..

Pe khabar kengkawan bloger sume..smoga sume sehat n hepi2 slalu..

Lame gile aku tak update blog boring aku ni kn?rindunye bukan main lg da..tiap2 hari aku rase nak update,tapi takde idea la..siyes..kepale otak aku hang..

Ekceli aku sebok lately..maklum la aku da de bengkel sendiri da sekarang..pejam celik da 6 bulan lebih da aku jadi tokey..alhamdulillah,walaupun blom mampu untuk menyimpan stok alat ganti yang banyak,aku mampu la menyimpan wet lebih banyak dari mase aku keje makan gaji dulu..aku belom sedia lagi nak apply loan,aku nak try simpan sikit2 dulu..if tak cukup baru aku apply..

Memang rumit sikit la nak jayakan bisnes sendiri ni..aku pun da bertunang,nak simpan duit untuk nikah lagi..alhamdulillah..aku dapat gadis yang paham aku..sekali-sekale tak ngam 2 biase la..sedangkan lidah lagi tergigit kn?tapi yang penting ialah cara nak setelkan perselisihan 2 nak kena betul dan bersesuaian dengan situasi..kalau lam hati ikhlas,takde hal lah..sume di atas 2 adalah 2,3…